Menu
Tablet menu

Laatste Bericht

Zoek

Vogelhuisje geelroodborstjes

Nestkast of vogelhuis voor kleine vogels zoals roodborstje.ÂeDeze kieskeurige vogels hebben specifieke behoeften bij het kiezen van een vogelhuisje.ÂeHet moet voldoende licht bieden, dichtbij de grond of struiken geplaatst worden.Âe

€ 37.75

Lees meer

Vogelhuisjes
Product
 

Vogelhuis met kleurencamera

Vogelhuisje camera - nestkast of vogelhuis met camera om vogelnest te bekijken

€ 119.95

Lees meer

Vogelhuisjes
Product
 

Voederhuisvogelhuis blauwwit

Vogelhuis en voederhuis tegelijkertijd,ÂeDit vogelhuisje kenmerkt zich uiteraard door haar multifunctionaliteit alsÂevoederhuisje in de winter en nestkastje in de lente. Ontwikkeld met de expertise van erkende ornithologen.

€ 54.50

Lees meer

Vogelhuisjes
Product
 

Vogelhuisvoederhuis Multiholk Beige

Vogelhuis / voederhuis Multiholk Beige HouseÂeals vogelhuisje dat met de hand is gemaakt in Zweden. Vogelhuis van zeer hoge kwaliteit.ÂeDit vogelhuisje kenmerkt zich uiteraard door haar multifunctionaliteit alsÂevoederhuisje in de winter en nestkastje in de lente. Ontwikkeld met de expertise van erkende ornithologen.

€ 54.50

Lees meer

Vogelhuisjes
Product
 

Vogelhuisvoederhuis Multiholk Grey House

Vogelhuis / voederhuis Multiholk Grey HouseÂeals vogelhuisje dat met de hand is gemaakt in Zweden. Vogelhuis van zeer hoge kwaliteit.ÂeDit vogelhuisje kenmerkt zich uiteraard door haar multifunctionaliteit alsÂevoederhuisje in de winter en nestkastje in de lente. Ontwikkeld met de expertise van erkende ornithologen.

€ 54.50

Lees meer

Vogelhuisjes
Product
 

Vogelhuis op poothout

Een compleet vogelhuis dat leven brengt in jouw tuin. De voedertafel staat op een stevige voet en is volledig vervaardigd in hout afgewerkt met een verouderde look.

€ 28.95

Lees meer

Vogelhuisjes
Product
 

Vogelhuisvoederhuis Multiholk plus Stugan

Vogelhuis / voederhuis Multiholk plus Stugan als vogelhuisje dat met de hand is gemaakt in Zweden. Vogelhuis van zeer hoge kwaliteit.ÂeDit vogelhuisje kenmerkt zich uiteraard door haar multifunctionaliteit alsÂevoederhuisje in de winter en nestkastje in de lente. Ontwikkeld met de expertise van erkende ornithologen.

€ 54.50

Lees meer

Vogelhuisjes
Product